0514-593590
Industrieweg 2, Lemmer

TROUWEN @ THE BEACH

Trouw op het prachtige strand van Lemmer en vier het gehele feest bij ons.

Neem contact op

TROUWEN @ THE BEACH

Trouw op het prachtige strand van Lemmer en vier het gehele feest bij ons.

Neem contact op

TROUWEN @ THE BEACH

Trouw op het prachtige strand van Lemmer en vier het gehele feest bij ons.

Neem contact op

TROUWEN @ THE BEACH

Trouw op het prachtige strand van Lemmer en vier het gehele feest bij ons.

Neem contact op

Trouwen

“Beachclub Lemmer is een officiële trouwlocatie en wie wil er nu niet trouwen op het strand met de voetjes in het zand?

Wij toveren jullie ideeën om in één van de mooiste dagen van jullie leven.

Maatwerk is standaard, exclusiviteit mogelijk.

Dus kom maar op met ideeën over jullie mooiste dag.

Bel mij vrijblijvend voor een afspraak, 0514-593590, voor een onbezorgde trouwdag.”

– Alexandra Engwerda

Lees ervaringen van gasten

Zo is er alweer bijna een jaar verstreken sinds 3 september, maar zijn de herinneringen nog zeer levend!

Wat hebben wij een fantastische dag beleefd, mede dankzij jullie hulp en inzet zowel voor de tijd als op de dag zelf. Duizendmaal dank daarvoor

Bianca en Michiel

Wat was het fantastisch!! Alles verliep zoals wij het voor ogen hadden. Al onze wensen waren mogelijk en jullie dachten creatief mee, niks was te gek! Jullie zijn gedreven om bruidsparen een onvergetelijke dag te bezorgen. Jullie betrokkenheid en het fijne contact hebben wij als heel fijn ervaren. Onze bruiloft was een overweldigende en liefdevolle dag, mede dankzij jullie enthousiasme. Onwijs bedankt toppers

Corné en Rosanne

We hadden geen betere locatie en fijne mensen als Alexandra en René kunnen wensen. Er werd naar onze wensen geluisterd, creatief meegedacht en niets was teveel. Kortom al onze dromen zijn waar gemaakt.Onze bruiloft was onvergetelijk fantastisch bij de beachclub Lemmer

Lutske en Johan

Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Zowel de fantastische locatie als de betrokkenheid en het contact met René en Alexandra. In de voorbereiding op dé dag werd overal in meegedacht, niets werd aan het toeval overgelaten en alles bleek mogelijk.

Dit, in combinatie met het fantastische weer, maakte onze beachwedding werkelijk onvergetelijk.

Kim en Jordy

Eén en al lof over onze bruiloft bij BCL.

Alles kon en mocht, super begeleid in de voorbereidingen en op onze trouwdag zelf. De mooie locatie was de kers op de taart. Hier kregen wij enorm veel complimenten over. Wij geven BCL een dikke 10.

Jacob en Gerda

En “hoe’ organiseren…..

Echt een dikke 10+!!

Al onze wensen waren mogelijk. Niet alleen de trouwdag zelf was onvergetelijk mede dankzij het BCL team, maar het hele jaar heeft in het teken gestaan van voorbereiding.

Hapjes en drankjes voorproeven en de dag regelmatig doorgesproken op locatie. Mega leuke ervaring en echt maatwerk. Niet alleen kijken mijn man en ik terug op een onvergetelijke dag, maar ook onze familie en vrienden hebben het er nog regelmatig over hoe mooi de dag was.

Suzette en Robin

Overweldigend, Onvergetelijk, Liefdevol, Sfeervol, pure emoties, Beachclub Lemmer! Is het eerst wat in ons op komt wanneer we terugdenken aan onze fantastische bruiloft. Op de meest prachtige locatie mochten wij elkaar het JA-woord geven. Dankzij Alexandra en René met hun top team, hebben wij zorgeloos en volop kunnen genieten van elkaar en onze dag. Wanneer wij terugkijken naar onze samenwerking met Beachclub Lemmer zien we het volgende sowieso : professioneel, laagdrempelig, openheid, denken in mogelijkheden, vertrouwd, snelle service, op maat… Hierdoor kunnen wij eindeloos na genieten.

Jan en Patricia

- De dag was precies zoals jullie zijn, zo ontspannen, zo relaxed

Dat is het meest gehoorde compliment die we over onze dag gekregen hebben. En dat komt toch echt door René, Alexandra en het team van BCL. Het creatief meedenken in de voorbereidingen en de passie die zij hebben om een perfecte, onvergetelijke dag voor hun gasten te creëren maakt dat onze dag gewoon in 1 woord perfect was. Wij kunnen echt niets opnoemen wat die dag niet goed ging. Van de ontvangst bij de Beachclub, het aansnijden van de taart, het heerlijke eten van de BBQ, het proostmoment in de avond; alles was precies zoals wij het voor ogen hadden toen we het bespraken tijdens de gesprekken vooraf. De persoonlijke aanpak maakt dat het echt als onze dag voelde.

René en Alexandra, jullie en jullie team hebben gezorgd voor een onvergetelijke dag! Dankjewel daarvoor!!

Alex en Willy

Adresgegevens

Beach Club Lemmer
Industrieweg 2
8531 PA Lemmer

0514-593590
Info@beachclublemmer.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Vanaf 11.00 open
Woensdag: Vanaf 11.00 open
Donderdag: Vanaf 11.00 open
Vrijdag: Vanaf 11.00 open
Zaterdag: Vanaf 10.00 open
Zondag: Vanaf 10.00 open

 

Locatie

© Beach Club Lemmer | Realisatie: Internet360