0514-593590
Industrieweg 2, Lemmer

Outdoor Escape Arrangement

"Het is eind september 1799 als voor de haven van Lemmer plotseling Engelse oorlogsschepen opdoemen. De Engelse kapitein James Boorder eist Lemmer op en dreigt dat bij weigering het dorp aan stukken zal worden geschoten! De dappere Lemsters wijzen de eis af…

Er moet versterking komen om de Engelse overmacht te kunnen weerstaan en de Grietman schrijft een brief met een noodkreet aan Napoleon om Lemmer te hulp te schieten. De brief moet zo snel mogelijk worden afgegeven op een geheime locatie in het dorp. Een select gezelschap wordt uitgekozen om deze missie tot een goed einde te brengen". 

 

Er is slechts 2,5 uur de tijd om deze missie te volbrengen. Wandel speurend en puzzelend langs de mooiste locaties in dit prachtige vissersdorp. Beantwoord vragen en los unieke puzzels op om de Lemster bevolking te redden van de Engelse aanval!"

 

Je speelt dit spel via een App op je eigen smartphone en je kunt op ieder gewenst moment starten. Zorg voor een smartphone met een internetverbinding en voldoende batterijduur om 2,5 uur te kunnen gebruiken.

Na binnenkomst ontvang je een envelop met daarin een ticket met inloggegevens en een oude ansichtkaart met instructies achterop. Daarnaast krijg je een handig notitieboekje om aantekeningen te maken en te puzzelen.

Je kunt starten vanaf Beachclub Lemmer en de eind locatie is op korte loopafstand. Kom na de missie gezellig terug voor een hapje en een drankje.

 

Kenmerken van deze missie:

 

  • Afstand: ca. 5 km
  • Tijdsduur: ca. 2 tot max. 2,5 uur
  • Leeftijd: vanaf ongeveer 10 jaar
  • Gezelschap: 2 tot 5 personen
  • Speel met vrienden, familie of collega's

 

Kosten voor deze leuke escape zijn voor 2-5 personen €29.95 per persoon.

*reserveren voor outdoor escape is alleen telefonisch mogelijk, 0514-593590

Adresgegevens

Beach Club Lemmer
Industrieweg 2
8531 PA Lemmer

0514-593590
Info@beachclublemmer.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Vanaf 11.00 open
Woensdag: Vanaf 11.00 open
Donderdag: Vanaf 11.00 open
Vrijdag: Vanaf 11.00 open
Zaterdag: Vanaf 10.00 open
Zondag: Vanaf 10.00 open

 

Locatie

© Beach Club Lemmer | Realisatie: Internet360